Contact Home

Regelmatig oefenen baart taalkunst

5 januari 2018

Ilse studeerde Internationale Groothandel aan het Zoomvliet College in Roosendaal. Via school kwam zij in aanraking met TaalPerfect. Ook na haar studie is zij doorgegaan met TaalPerfect. 'Ik voel mij zelfverzekerder en presentaties lopen veel vloeiender. Ik heb elke dag profijt van TaalPerfect.'

"TaalPerfect begon als een schoolopdracht, maar na mijn studie heb ik besloten verder te gaan met TaalPerfect. Je taalniveau op peil houden gaat niet vanzelf, je moet jezelf blijven ontwikkelen en dat lukt nu eenmaal niet tijdens alle dagelijkse beslommeringen. Daar heb je toch training bij nodig. Een e-learning is dan ideaal.

Dankzij TaalPerfect is mijn Nederlands behoorlijk verbeterd. Ik wil dat niveau behouden en liefst nog verhogen. Na een beroepsopleiding is het belangrijk dat je Nederlands goed is. Je wordt dan toch serieuzer genomen en je kan jezelf beter verwoorden en dus 'verkopen'.

Daarnaast zijn er heel praktische voordelen. Ik hoef minder naar woorden te zoeken waardoor bijvoorbeeld een presentatie veel vloeiender verloopt. Ik begrijp teksten beter en voel mijzelf een stuk zelfverzekerder tijdens een gesprek met iemand die op hoog niveau Nederlands spreekt.
TaalPerfect heeft effectieve oefeningen die je altijd en overal kan doen om je taalconditie op peil te houden. Voor mij is gebleken dat regelmatig oefenen taalkunst baart."