Contact Home

Testimonial Ellen van der Meulen - Ministerie van Justitie en Veiligheid

28 januari 2018

Naast haar baan bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid volgt Ellen van der Meulen de opleiding Integrale Veiligheidskunde. Een onderdeel van die opleiding is een toets Nederlands. Ter voorbereiding op deze toets doet Ellen de e-learning TaalPerfect. “Ik moet de toets nog steeds krijgen, maar dankzij TaalPerfect ben ik er klaar voor”. 
 

Ellen kwam via haar werkgever in aanraking met TaalPerfect. “Natuurlijk heb ik vroeger Nederlands gehad, maar je merkt dat het prettig is om je taalniveau te onderhouden. Het vervaagt nu eenmaal snel. 
TaalPerfect is daarbij ook een soort meetinstrument. Het laat me precies ziet wat ik al kan en wat ik moet bijschaven. Met een toets Nederlands binnen mijn opleiding Integrale Veiligheidskunde die ik nog voor de boeg heb, is dat heel prettig. En natuurlijk is het gewoon heel prettig dat ik kan studeren waar en wanneer ik dat wil terwijl je direct feedback krijgt op de behaalde resultaten. 

TaalPerfect brengt me veel voordelen. Het behalen van toetsen gaat gemakkelijker en ook in het schrijven van rapportages heb ik er dagelijks profijt van. Zowel zakelijk als in de privésfeer kan ik TaalPerfect toepassen. 

Je moet er natuurlijk wel wat voor doen. Zonder oefenen en bijhouden, red je het niet. Gelukkig beschikt TaalPerfect over een goede backoffice. Dat werkt ook motiverend. 
Wanneer ik vragen heb, stuur ik een e-mail en er is altijd een snelle reactie terug. Het is een enthousiaste en professionele organisatie met echt een hart voor taal. 
Of ik TaalPerfect zou aanraden? Dat heb ik al gedaan; inmiddels zijn collega’s van mij ook aan de slag gegaan met TaalPerfect”.